Szabályok

A linkkatalógusba beküldött linkek amíg a szabályzatnak megfelelően vannak ajánlva és nem szaporodnak el a spamek azonnal megjelennek.
Néhány alapvető feltétel a szabályos linkajánláshoz:

- 1 link csak egyszer és egy kategóriába küldhető be. - Egy honlapról több link beküldhető (max. 3), különböző címmel és leírással.
- 1 linkhez minimum 2 és maximum 5db kapcsolódó címke határozható meg.
- A linkelt tartalomhoz tartozó leírás értelmes, kerek mondatokból- és legalább 50 szóból áll. (nem felsorolások, szövegrész ismétlések)
- Magyar nyelvű az ajánlott tartalom.
- A bejegyzés címe értelmes mondat speciális karakterek nélkül, és nem kulcsszó felsorolás.
- Indokolatlan nagybetű, írásjel, helyesírási hibák, kulcsszavak halmozása a leírás szövegében az ajánlás törlését vonják maguk után.

A linkkatalógus szerkesztői elhatárolódnak minden szerzői jogokat sértő illegális, felnőtt (18+), erőszakos, trágár és uszító és közízlést sértő tartalomra mutató linkek megjelenítésétől.
Továbbá a kereső büntetése alatt álló, irányelveinek ellentmondó tartalmak, ügyfélkódos linkek, átirányitott és átjáró oldalak megjelenítése nem támogatott. Ezen tartalmak közé sorolható ajánlások az ellenőrzések során azonnal eltávolításra kerülnek.

Visszamutató link / kötelező ingyenes tárhely és domain esetén (blogok is) / kódja:

A prboost linkkatalógus szerkesztői nem vállalnak felelősséget a beküldött tartalmakért és a megjelenített weboldal ajánlók megjelenése okozta bármi nemű károkért. A felelősség minden esetben a beküldő szeméylét terheli. A webhely látogatásakor és használatakor személyhez nem köthető adatok tárolódnak a webhely szerverén, ezeket az adatokat az üzemeltetők felhsználhatják fejlesztési vagy statisztikai célokra.

A fentieket elfogadva itt küldhető be link: linkajánlás