A látogatók által legsűrűbben látogatott oldalak. Az első 5 legolvasottab tartalom a linkgyűjteményben. Innen is szerezhetsz még egy linket, amennyiben a te ajálnásod szintén bekerül az első öt közé. Hogyan teheted te is látogatotabbá beküldött tartalmadat? Például használd a megosztás gombot (save/share) és mutasd meg a közösségi oldalak látogatóinak is linkedet!

 1. Nem is olyan ritkán olvasni negatív tapasztalatokról a hajhosszabbítást illetően így nem csoda, hogy egyre többen szeretnének tájékozódni mielőtt elindulnának a kiszemelt fodrászatba.

  4,285
 2. Jobbnál jobb női ajándék ötletek. Ha egy kedves nőismerősödnek meglepetést akarsz szerezni egy fantasztikus ajándékkal, akkor nagyon jó helyen jársz. Vétek kihagyni!

  Ajándék nőnek
  3,015
 3. Amikor a gyökércsatornák még heves, gyulladásos fázisukban tartanak vagyis álmatlan éjszakát okoznak, erős fájdalommal reagálnak minden hozzáérésre, ez bizony az az eset amikor a helyi érzéstelenítőre

  Gyökérkezelés
  2,440
 4. Olcsó, de minőségi európai hajat keresel hajhosszabbításhoz? A kerekedésünk hajhosszabbításra és hajdúsításra tökéletesen alkalmas természetes európai póthajakat kínál megfizethető áron.

  európai póthaj
  2,211
 5. A blog szerzője azt hiszem pontosan megfogalmazta a lényeget: "Egy hétköznapi meleg blogja, ami (talán) néha unalmas..." És tényleg néha unalmas, de általában érdekes és szórakoztató.

  Zolblog
  2,166