Szépítőműhely szépségszalon

Szépen felújított műhelyünkben várunk mindenkit szeretettel! A fodrászat és a kozmetika mellett most már igénybe vehető a masszázs, infraszauna, uv mentes barnítás, manikűr-pedikűr, műköröm készítés és a különféle testkezelések. Valamint kis boltunk kínálata, sokféle természetes kozmetikummal, egészségmegőrző termékkel. Részleteket a weboldalunkon találhattok mindenről.

Nem szeretnénk sablonos szavakkal csábítani senkit, nálunk a barátságos légkör, a jókedv és a hangulatos hely marasztalja a vendégeket. Nem csak a szépség, hanem az egészség is fontos számunkra, így alapvető filozófiánk, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy a két fogalom összetartozik.
A mi feladatunk a szépség, és a fiatalság megőrzése, azonban nem hagyhatjuk figyelmen kívül az egészség megtartását, a betegségek megelőzését sem! A kezelésekhez kizárólag természetes alapanyagokat használunk a kozmetikában, a masszázsban, és a testkezelőben. Otthoni ápoláshoz is natúr kozmetikumok közül válogathattok. Műhelyünk hamarosan még több szolgáltatással bővül, hogy testi-lelki harmóniátokat megtaláljátok!

Link: Szépítőműhely